Vi erbjuder skola och förskola läsåret 2021-2022, med start från 1 november 2021 – 28 mars 2022 (v.44 – v.13).

Följande priser gäller, beroende på hur lång skolvistelse ni önskar. Då vi väljer att ha svenska priser och inhemska valutan har minskat gentemot den svenska så har vi under högsäsong (jan-feb) behövt höja priset. Detta då vi har en hög efterfrågan på elevplatserna och har ett begränsat antal platser.

Antal veckorSvenska kronorjanuari-februari
1 – 41 700/v1 800/v
5 – 81 600/v1 700/v
9 – 111 550/v1 650/v
12 – 161 300/v1 400/v

 

Om ni går 17 veckor eller mer så är det 300/v för vecka 17-20. Totalpris för hela perioden, 5mån / 20v blir då 22 800:-.

Önskar ni få priserna i baht så nämn gärna det i anmälan.

Sen anmälan

Veckopriserna kommer höjas med 100:- per vecka om man anmäler sig efter 15 juni och önskar gå under höstterminen. För önskad skolgång under vårterminen så gäller detsamma om anmälan inkommer efter 15 september. Detta för att vi vill kunna planera och anställa personal i så god tid som möjligt för att skapa bästa förutsättningar för era barn, er och oss.

Vi önskar att ni i möjligaste mån, går hela veckor, alltså börjar på en måndag och slutar på en fredag. Vid avvikande dagar kan det tillkomma en viss höjning av avgiften då eleven tar upp en plats för någon annan under veckan resterande dagar. Prisförslag meddelas i svarsmailet efter Er anmälan, så ni vet exakt.

Det finns också möjlighet att för förskolebarn att gå deltid (3 dagar/v) och dessa dagar är då måndag, tisdag och onsdag. “Veckopriset” för detta är 1300:-. Om ni önskar gå under en längre period så sänks priset, i ungefär samma grad som prissättningen ovan. Maila för att få ett exakt pris för er vistelse om ni önskar att något av era barn ska gå deltid.

För tredje barnet från samma familj erhålls rabatt med 25 procent under månaderna nov, dec och mars. 30% under månaderna jan och feb.

Rabatterade priser gäller endast när familjen betalar själv, för elever som ev. får med sig skolpeng så är skolans kostnad 1 500 SEK per vecka för hela perioden.

I priset ingår lunch, vatten, samt två mellanmål med frukt måndag-torsdag. På fredagar slutar alla elever innan lunch (11.30). Eleverna förväntas ha med sig eget material/ böcker samt planering medskickat från hemskolan vilket vi skickar ut information om ca 4v innan skolstart. Om detta ej finns eller att vi behöver finnas behjälpliga med att ta fram egna läromedel, alternativt behöver planera upp elevens vistelse/ skolarbete hos oss kommer vi behöva ha en dialog om det tillsammans med er vårdnadshavare och att det då också kommer tillkomma en viss ökad kostnad för material och merarbete.

Skolskjutsen är ett tillval och betalas på plats första dagen i baht. Läs mer under rubriken Skolskjuts

Läs mer