Vi erbjuder barnklubbsverksamhet under jullovet!

Klicka här för att se en film/ bildspel från barnklubben i december 2018

2 år i rad, har vi nu även erbjudit barnklubb på jullovet, vilket slagit väl ut! Även i år kommer det under minst 2 veckor, finnas möjlighet till att deltaga på detta.

Alla barn som är fyllda 3år upp till 10år, är välkomna att under förmiddagarna följa med oss med en songtaew, till Eastern Swedish Schools lokaler, där vi under 3h kommer leka, pyssla, gå på skattjakt, baka pepparkakor, spela spel, hinderbanor och utöva bollsporter med mera.

En songtaew med en medföljande vuxen pedagog, kommer åka och hämta upp barnen med hållplatser vid Pinery Park, Safir Village, Tdv 3/4 och Tdv 1/2. Skjutsen ingår i priset!

(Beroende på elevanmälningar kan det eventuellt bli aktuellt med upphämtning även åt andra hållet vid Thaihem/ Rampan, men det beror på efterfrågan).

Datum:

21, 22, 23, 24, 25 december som period 1.
26, 27, 28, 29, 30 december som period 2.

Det kan finnas möjlighet att ev även gå 1-5:e januari om efterfrågan på den perioden är hög. Skriv önskan om det till oss i ett mail snarast i så fall.

Pris:

Period 1- 700:- inklusive frukt och skjuts
Period 2- 700:- inklusive frukt och skjuts
Båda perioderna 1200:- (om det bokas direkt vid anmälan) inklusive frukt och skjuts

Om man ej önskar gå full period så kostar det 175:-/dag men då kan vi inte garantera att det finns plats på skjutsen.
Enstaka tillfällen ska anmälas senast 2 dagar innan på skoltelefonen 063- 46 10 348 eller via mail easternswedishschool@gmail.com och att man då ska hinna få en svarsbekräftelse att det är ok och att det finns plats den dagen/ de dagarna. Man betalar då i baht, direkt till pedagogen på plats, utefter aktuell växelkurs.

Tider

Ca 08.40 börjar songtaewen åka sin upphämtningsrunda och är då framme på skolan ca 09.00.

Kl 12.00 körs samma songtaewrunda tillbaka (även då sitter en vuxen med till samtliga stopp).

Exakta hämtnings/avlämningstider kommer senare och vill man hellre köra själv så är det självklart helt ok.

Anmälan i förväg görs via mail till easternswedishschool@gmail.com där ni skriver barnets/ barnens namn, födelseår, vilken/vilken period ni önskar samt var ni eventuellt tänkt bo under Er vistelse. Sedan får ni tillbaka ett svarsmail med information om det finns plats och ev. en faktura som ska betalas inom 2 veckor.

När det närmar sig kommer vi skicka ut ett mer ingående informationsmail om barnklubbens upplägg, tider m.m, samt efterfråga kontaktuppgifter till Er.

Så om ni har några leksugna barn som vill/behöver aktiveras och vill träffa andra kompisar från närområdet, samtidigt som ni själva kan läsa en bok på stranden, gå en promenad, träna eller helt enkelt bara vill få möjlighet till lite barnfri tid? Tveka inte att anmäla eller höra av Er vid frågor!

070- 54 87 922 mellan mars-oktober och 063- 46 10 348 under nov-dec.