Vi öppnar den 3/1- 2022!

Nu ser vi äntligen en ljusning då vaccineringen har tagit fart runt om i världen. Detta innebär att länderna kan börja öppna upp och att ni förhoppningsvis vill och kan, resa till Thailand och vårt kära Ban Phe igen.
Med tanke på att det varit väldigt osäkert och fortfarande är restriktioner, så har vi beslutat att inte öppna i höst utan att istället öppna den 3:e januari 2022. Vi har redan sedan tidigare en hel del anmälningar för den perioden (vt-22) och det ser ut att bli en härlig säsong- även om den då bara blir i 3 månader denna säsong.

De familjer som önskat en plats under hösten var inte så många, och därför kändes det som ett bra beslut att avvakta till januari, för att kunna säkerställa en öppning. Vi har informerat de familjer som anmält sig till hösten, att de givetvis får flytta sina datum och har en garanterad plats under våren istället.

Men för er som ännu ej bokat, och har planer på att åka och vill ha sina barn hos oss på ESS, så råder vi er till att anmäla snarast. Vi har begränsat antal platser och vi tror att efterfrågan av att komma iväg utomlands kommer skjuta i höjden så fort man får klartecken att åka över gränserna utan karantän.

Faktura på 30% av skolavgiften kommer skickas ut i början av juli och ska vara betald den 1/8 och resterande belopp ska vara inbetalat den 1/11. Information om elevernas skolgång hos oss skickas ut den 1/11- både till föräldrar och hemskolan.

Vi önskar er nu en underbar sommar- så ses vi förhoppningsvis efter nyår och förlänger sommaren på lite sydligare breddgrader!

Etiketter