Veckans sista, men absolut inte minsta nyhet! Anmälningsboken för 19/20 är öppen och ny ägare tar vid…

Då är det klart att ESS kommer öppnas den 28 oktober igen och ha öppet under 5 månader med uppehåll för jullov! Hemsidan är uppdaterad med aktuell information, priser, bilder etc som rör nästkommande läsår. Läs mer under “Om oss”, om ni undrar vem som nu tar vid och driver skolan vidare. Detta innebär som sagt att det kan ske vissa förändringar men självklart kommer vi ha som mål att kvaliteten på elevernas skolgång ska fortsätta öka, samt att de och deras föräldrar ska åka hem till Sverige med en ryggsäck full av erfarenhet, kunskap och sociala utbyten.

I och med detta så öppnar vi nu även anmälningsboken och det är bra om ni som redan vet med Er att ni kommer åka, samt vilken period, väljer att göra detta så snart som möjligt. I år har vi tyvärr fått säga nej, och haft anmälningsstopp i vissa elevgrupper under januari/ februari då vi är måna om att hålla på vårt maxantal elever/barn per pedagog. Om vi i god tid under året, vet antalet elever/ barn som ska åka ner och gå på skolan, kan vi redan nu börja rekrytera personal utefter de åldrar där behoven är störst och att rätt kompetens finns på plats.

Vi ser fram emot Er anmälan, eller att ni skriver ett mail om ni har några funderingar kring en eventuell vistelse hos oss. Vi finns behjälpliga med såväl boende, fordon med mera som passar just Er och för den tid ni tänkt byta den svenska “vintern” och alla måsten, mot en varmare och enklare “vardag”.