Snälla! Gör en preliminäranmälan – den är inte bindande

Även om världen står “still” så springer tiden iväg känns det som. Vi är redan inne i maj månad och vanligtvis så har merparten av höstens anmälningar kommit in. Nu är det dock lite andra tider och vi förstår er som hör av sig till oss och inte i nuläget kan veta om ni ska åka eller inte nästkommande säsong. Därför har vi ändrat om vår betalningspolicy och önskar därför att alla som har planer på att åka ska göra en anmälan redan nu, så att vi kan få en liten hint om vi ska fortsätta planera och rekrytera personal mot vad vi i nuläget redan har gjort.

Ingen som anmäler sig från och med idag  kommer alltså behöva betala in någon avgift förrän den 1:a augusti om man önskar gå under höstterminen. Om man önskar gå under vårterminen (jan,feb,mars) så är det 1:a oktober som gäller. Först då kommer det alltså komma en räkning på 30% av avgiften som ska betalas inom 2v som en bekräftelse av er plats.

Vi har redan en hel del anmälningar i januari, februari och mars och då är givetvis vår tro och förhoppning om att läget i världen ska ha lugnat sig. Hösten är självklart lite mer osäker men i nuläget så är det fortfarande v.44 som gäller för öppning tills ni hör något annat.

Så snälla – för verksamhetens, personalens och era barns eventuella skolgångs skull- skicka in en anmälan redan nu om när ni planerar och tror att ni önskar ha era barn hos oss på ESS via följande länk: Gör din anmälan här!

Anmälan är alltså inte bindande förrän ni betalat in första anmälningsavgiften på 30% (i augusti eller oktober beroende på när ni önskar komma).