Skola/ förskola/ barnklubb 2019-2020. Välkomna!

Anmälningarna för skolvistelse hos oss under 19/20 börjar ta form och läget ser ljust ut för att i år kunna ha mer enhetliga åldersgrupper under längre perioder. Vi har även klart med de pedagoger som ska arbeta från skolstart och det är i år minst 4st återkommande och välkända ansikten!

Vi öppnar den 28/10 och stänger för säsongen den 28/3. Då vi är en semesterskola och arbetar utifrån hemskolornas planeringar/ önskningar så kan man gå allt från 1v eller mer- Ni väljer själva! Om ditt barn fyllt 2år (eller i dialog med oss beroende på mognad/erfarenhet av förskola) så kan han/ hon börja på vår förskola- antingen hela veckor eller 3 dagar i veckan. Vi är stolta över att kunna stå för att ha behörig, utbildad och erfaren personal. Detta hoppas vi även ska inge trygghet till Er som under dagarna lämnar det dyrbaraste men vi är så tacksamma att få utbyta kunskap och stunder med dem medan vi hoppas ni kan slappna av och ta hand om Er själva. Mår Ni bra, mår Era barn bra!
Ni har väl heller inte missat barnklubben över jullovet som finns för barnen att gå på under 5 eller 10 dagar? Den är alltså under julledigheten för skoleleverna 21- 25/12 och 26-30/12 under förmiddagarna 9-12 och skjuts från Ert boende med medföljande pedagog ingår fram och tillbaka om man önskar (med reservation för lite beroende på var ni bor).
Här kan ni se lite bilder från vår förskole/ skolverksamhet och vi har även gjort en film från denna säsongens barnklubb och dess fantastiska aktiviteter.  Vi uppdaterar även information på vår Facebooksida som ni kan gå in och följa/ gilla. Klicka här så kommer ni direkt dit!