Presentation av årets första 4 pedagoger

Först ut att presenteras är vår förskolepedagog Helena 47år. Helena har man och tre barn och bor i Kungsbacka, lite söder om Göteborg. Hennes 3 söner är 22, 19 och 15 år, varav den äldsta har flyttat hemifrån. Hon arbetar idag som förskollärare i Kungsbacka kommun sedan 24 år tillbaka. Hon tycker om att springa och cykla på fritiden och har hållit kurser i mountainbike och även varit löpcoach. Familjen har ett hus i Sälen dit hon gärna åker för att njuta utav naturen, skoterkörning, skidåkning, vandring m.m. Hon hälsar er alla att hon ser väldigt mycket fram emot att arbeta på ESS och att träffa alla barn, föräldrar och nya kollegor!

 

Nästa pedagog ut att presenteras är Henrik men kallas av nästan alla för Henke. Han är 41 år gammal och arbetar som lärare i Östersund. Han undervisar främst i SO och Svenska och har behörighet från åk 3-9 vilket gör att han kommer arbeta både med yngre och äldre på ESS är tanken. Henrik arbetar frpn skolstart 31 oktober fram till ca 20 januari 2023. Henrik bor tillsammans med sin fru och två barn som även följer med på äventyret i Thailand. En dotter som är 12år och en son som är 10år. Dessutom har de hunden Aska som dock får stanna hemma. En tvåårig Eurasier. Henrik älskar all form av träning och idrott. Han spelar mycket padel, springer eller åker skidor. Han tränar även sonens fotbollslag och ser på väldigt mycket fotboll på tv. Välkommen Henke!

 

Som presentation av vår tredje pedagog har jag glädjen att presentera en mycket uppskattad pedagog som kommer göra sin andra säsong.

Hon heter Karin och är lärare f-6. Hon bor i Västmanland med sin thaiboxande man och deras två döttrar som är 15 och 13 år gamla. De bor i skogen vid en sjö och måla är ett av hennes stora fritidsintressen. Porträttet har hon målat på frihand och där är håret rött men det brukar växla mellan rött, orange, brunt och blont. Hon älskar också värme och sol vilket gör att ESS är ett perfekt ställe att variera sin pedagogiska kunskap på. Karin kommer ner runt jul och börjar alltså i januari och arbetar under vårterminen för att stanna till mitten av mars. Välkommen tillbaka Karin!

 

Här kommer det en riktig härlig nyhet och presentation!

Margareta som är 58 år och bor i Örebro kommer till oss under samtliga 5månader och är behörig i både no/ma och trä/metall samt textilslöjd Hon jobbar sedan 25år tillbaka på en högstadieskola och har tidigare även arbetat på gymnasiet. Hon har två vuxna flickor, 23 och 28 år gamla, som bor och studerar i Göteborg och Malmö. Hon är en aktiv person som tycker om olika typer av hantverk, kör motorcykel (både på landsväg och Trial i skogen). Hon tränar gärna även gym, löpning och dans och har tävlat i bugg under många år. Dyker som nybörjare och vill gärna dyka mer under sin vistelse i Thailand. Mer intressen är djur o natur och olika kulturer. Hon ser fram emot att jobba på ESS, och träffa alla elever och uppleva Thailand. Vi ser fram emot att igår kunna erbjuda även Slöjd och NO-kompetens på högstadienivå!