Öppningen av ESS skjuts fram…

Vi på Eastern Swedish School vill önska alla en trevlig sommar! Vi är väldigt glada över att det är så många som är intresserade av en skolvistelse hos oss under januari-mars 2021 och vi ser fram emot en öppning då. Dock har vi alltså tagit beslut om att inte öppna skolan i höst. Detta pga för få bekräftade anmälningar, samtidigt som vi fortfarande inte vet hur läget är gällande Covid-19.

Däremot vill vi att ni som ev. har planer på att åka ner/befinna er i Thailand under jullovet, funderar på om ett intresse finns för barnklubb/skola under 2v på jullovet. Där kan vi ev. öppna upp för läxhjälp, stödundervisning kring specifika ämnen, träna inför Nationella Prov etc, utifrån vad ert/era barn har för behov. Kanske har man åkt ner till Thailand tidigare och vill ta igen lite missad skoltid som då går förflytta till slutet av december istället. Detta är en tanke vi har om en sådan önskan hos flera skulle finnas. Maila oss i så fall på easternswedishschool@gmail.com så kan vi fortsätta tänka kring det.

Men det som vi ”vet” och har förhoppning om, är att vi kommer öppna upp skolan den 4:e januari 2021 och ha öppet under vårterminen som vanligt i 12v fram till 26 mars. Ni som redan har gjort en preliminär anmälan och fått den bekräftad, behåller alltså er plats, men för övriga som ännu ej gjort detta, önskar vi få in dem snarast för att kunna fortsätta planera och anställa personal.

För de som berörs av att vi inte öppnar i höst, har fått ett separat mail med information.

Även om skolan inte är öppen i nuläget så har byggnaden redan under denna vår, renoverats och rustats upp, med bla nytt tak över skolgården och ventilationssystem inne i byggnaden. Mer planer och tankar finns och kommer ske under hösten.

Vi ber om ursäkt för detta men hoppas ni har förståelse.

Hoppas vi ses och ha en fortsatt härlig sommar!