Nu är anmälningsboken för läsåret 2018/2019 öppen!

Nu kan vi äntligen meddela att anmälningsboken för 2018/2019 öppen! Hemsidan är uppdaterad med datum, priser och annan viktig information inför kommande läsår. Exakta datum för barnklubben över jul kommer inom kort men man kan redan nu skicka ett mail om intresse för att gå finns.

Vi rekommenderar Er att anmäla Er så fort ni vet att ni ska åka, då det i januari och februari kan bli fullt under några veckor, vilket kan försvåra en längre vistelse om anmälan inkommer sent.

Om ni har frågor om ev. skolgång, barnklubb etc,  så skicka gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Enligt den enkätundersökning som skickats ut till de elever som under läsåret redan gått hos oss kan vi med stolthet säga att vi har mycket nöjda föräldrar och elever- både gällande verksamheten, arbetsron, det sociala, våra pedagoger, skolskjutsen och samarbetet med hemskolorna i Sverige.

Vi har inför nästkommande läsår tvingats höja priset något. Detta för att kunna säkerställa en fortsatt hög kvalitet på våra pedagoger. Vi ligger dock även efter prishöjningen fortfarande lägre än övriga svenska skolor i Thailand, med aktuell växelkurs.

Läs mer om aktuella priser och hur du anmäler här!

Om du vill gå direkt till anmälningsformuläret så gör du det här!

 Hoppas vi ses!

Etiketter