Läsåret 2017/2018 inleds med en ceremoni om att få lycka och goda meriter i livet:)

Nu har samtliga skolor i Sverige dragit igång och sommarlovet är slut och om ca 2 månader öppnar vi grindarna in till ESS nymålade och uppfräschade lokaler som nu i dagarna har välsignats genom en “Tambon”. Det är en ceremoni som går ut på att de som vistas i lokalerna ska få lycka och förskonas från olycka. Tambon handlar om att skapa “goda meriter i livet” – Tänka rätt , göra gott och vara god människa! Nio munkar samlades och sjöng/ åt och deltagarna välsignades med vatten. När allt var klart och munkarna åkt så fick deltagarna äta och dricka av det som var kvar.

Kul att se bland anmälningarna som kommer in, att det är många nya elever som kommer men även en hel del återkommande! Vissa stannar 2 veckor medan andra valt att ta en riktig “Thaimout” från Sverige och då tillbringa 5 månader hos oss.

I slutet av september kommer all personal att träffas och tillsammans diskutera och planera verksamheten, så det är bra om ni som vet att ni tänkt åka, nu anmäler Er snarast, så vi vet hur vi ska fördela våra resurser bäst.

Även ni som eventuellt vill pröva på vår barnklubb/ fritids på jullovet behöver nu skicka in en intresseanmälan. Ni finner mer information kring detta under fliken “KidzClub”.

Med vänlig hälsning/ Personalen på ESS

Etiketter