Dags för skolstart!

När samtliga Sveriges skolelever går på höstlov, så är det äntligen dags för Eastern Swedish School, att fyllas med liv och rörelse i form av förväntansfulla och kunskapssökande barn och ungdomar.

I helgen har byggnaden besökts av oss pedagoger, städpersonal, kökspersonal, vattenleverantörer och självklart några “geckos” (ödlor). Vi har förberett verksamheten genom att rensa, ställa i ordning möbler och material och planerat upp en hel del pedagogiska aktiviter som variation i lärandet.

Fram till jul kommer vi ha simträning var tredje vecka, idrott på idrottsplatsen/stranden kombinerat med idrott på skolan, besöka akvariet, fira Loy Kratong (hedra vattnet) fira lucia och lussa i ett gemensamt luciatåg med en lucia som precis lärt sig gå, mixat med skönsjungande stjärngossar, tomtar och tärnor i åldrar upp till ca 15år.

Efter jul är det planerat att ha en gemensam friluftsdag, fira alla hjärtans dag, fira elefantens och djurens dag och vem vet- lite våfflor på våffeldagen i slutet av mars kanske även går att ordna i Thailand:)

För Er som redan är på plats, så ses vi imorgon 08.30 på skolan med en vattenflaska och ett glatt humör! För Er andra så kanske vi ses snart, eller så får ni fortsätta mysa med tända ljus i det underbara svenska höstmörkret:)

Veckans matsedel är följande:

Måndag: Gai gatiam (kyckling med vitlök)

Tisdag: Panerad fisk med potatis och kall sås

Onsdag: Pat bao krapao (köttfärs, ägg och ris)

Torsdag: Spagetti och korv

Fredag: Kyckling med grön curry

Etiketter