Pga Corona så kommer ingen behöva betala första delbetalningen (30%) förrän tidigast 15:e juni om man önskar gå på hösten och 15:e september om man önskar gå under vårterminen. Gör gärna en preliminäranmälan redan nu om ni har planer eller funderingar på att åka så att vi kan försöka planera så gott det går. Anmälan är alltså inte bindande!

Försök att anmäla i så god tid som möjligt för att vara säker på en plats.

Veckopriserna kommer höjas med 100:- per vecka om man anmäler sig efter 15 juni och önskar gå under höstterminen. Motsvarande datum för skolgång under vårterminen är 15 september. Detta för att vi vill kunna planera och anställa personal i så god tid som möjligt för att skapa bästa förutsättningar för era barn, er och oss.

När ni skickat in Er anmälan så kommer det ett auto genererat svar med kopia på er anmälan. Faktura och information för vistelsen skickas senast 31 maj.

30% av anmälningsavgiften ska betalas inom drygt 2 veckor från det att vi skickat ut informationen (skickas i slutet av maj), resterande belopp betalas in 2 månader innan ert barns skolstart hos oss.

Vi brukar få fullt på skolan i januari och februari, och har tyvärr behövt säga nej till elever som önskat gå. Så om din vistelse gäller under dessa månader så är det viktigt att vara tidigt ute för att få plats!

Vid avbokningar minst tre månader innan elevens startdatum återbetalas allt utom första anmälningsavgiften (30%).

När du fyllt i alla uppgifter i anmälningsformuläret och tryckt på “Skicka” så ska du så gott som omgående få ett automatiskt svar som bekräftar att din anmälan kommit fram.

Till anmälningsformuläret »