Båttur

Välkommen att boka en dagsutflykt med MS Sunflower. Turen går utanför kusten från Ban Phe, Rayong och håller sig runt ön Koh Samet. Båten utgår från Suan Son där båten ligger.

Under dagen serveras god buffé, frukt (valfri dryck köper man ombord).  Under turen erbjuds det olika stopp där man njuter av sol, bad. och snorkling.

Gå in på deras Facebooksida MS Sunflower för att läsa mer eller ta kontakt.

Gym

Det är skönt att fortsätta träna när du är i Thailand och tiden troligen finns. Carma Fitness erbjuder ett gym med en maskinpark som täcker de flesta behov. Gymmet ligger på en liten väg mittemot 7/Eleven på vägen mot Mae Phim efter restaurangen Wangborn. Se karta

Om du klarar dig med några olika motionsmaskiner, hantlar och mindre maskinpark så erbjuds det på Thailand Dream Village 4. Det är ett gym/motionsrum på en mindre yta än det ovan men har det mesta i träningsväg, samt ett lekrum vägg i vägg!

Fotografering

Välkomna att ta bilder på familjen, barnen, parbilder eller vad Ni önskar. Bästa tiden är ca kl 17 på stranden innan solnedgången.
Jenny Puronne, som är med i Svenska landslaget i fotografering och vunnit diverse priser, med inriktning på familj och barn är på plats till den 10 mars, 2019 för fotografering i området med omnejd.

Besök hennes hemsida för mer bilder, eller kika mer på hennes Facebook  eller Instagram  Mail: jenny@slottstudion.se

Det är även Jenny som tagit de foton från skolverksamheten här på hemsidan!