Vi erbjuder skola och förskola läsåret 2021-2022, med start från 3 januari – 1 april 2022 (v.1 – v.12).

Följande priser gäller, beroende på hur lång skolvistelse ni önskar så varierar veckopriset. Då vi har en mycket hög efterfrågan på elevplatserna under jan-feb och bara har ett begränsat antal platser så är veckopriset 100:- högre under de månaderna.

Antal veckorSvenska kronorjanuari-februari
1 – 41 700/v1 800/v
5 – 81 600/v1 700/v
9 – 111 550/v1 650/v
12 – 161 300/v1 400/v

 

Önskar ni få priserna i baht så nämn gärna det i anmälan, så ska vi försöka lösa det.

Sen anmälan

Veckopriserna kommer höjas med 100:- per vecka om man anmäler sig efter 15 september. Detta för att vi vill kunna planera och anställa personal i så god tid som möjligt för att skapa bästa förutsättningar för era barn, er och oss.

Vi önskar, att ni i möjligaste mån, går hela veckor (alltså börjar på en måndag och slutar på en fredag). Vid avvikande dagar kan det tillkomma en viss höjning av avgiften då eleven tar upp en plats för någon annan under veckan resterande dagar. Prisförslag för avvikande dagar, meddelas i informationsmailet, så ni vet exakt.

Det finns också möjlighet att gå deltid (3 dagar/v) för förskolebarn. Dessa dagar är då måndag, tisdag och onsdag. “Veckopriset” för detta är 1300:-. Om ni önskar gå under en längre period så sänks priset, i samma grad som prissättningen ovan.

För tredje barnet från samma familj erhålls rabatt med 25 procent. 

Rabatterade priser gäller endast när familjen betalar själv, för elever som ev. får med sig skolpeng så är veckopriset 1 700 SEK per vecka under nov, dec och mars, samt 1 800 SEK under jan-feb.

I priset ingår lunch, vatten, samt två mellanmål med frukt måndag-torsdag. På fredagar slutar alla elever innan lunch (11.30). Eleverna förväntas ha med sig eget material/ böcker samt planering medskickat från hemskolan vilket vi skickar ut information om ca 4v innan skolstart. Om detta ej finns eller att vi behöver finnas behjälpliga med att ta fram egna läromedel, alternativt behöver planera upp elevens vistelse/ skolarbete hos oss kommer vi behöva ha en dialog om det tillsammans med er vårdnadshavare och att det då också kommer tillkomma en viss ökad kostnad för material och merarbete.

Skolskjutsen är ett tillval och betalas på plats första dagen kontant i den thailändska valutan- baht. Läs mer under rubriken Skolskjuts

Läs mer