Nu erbjuder vi även barnklubbsverksamhet under jullovet!

Barnklubben kommer bedrivas under 2 veckor med perioderna

25/12- 29/12-17 (period 1) och 2/1- 6/1-18 (period 2).

Alla barn som är fyllda 3år upp till 12år, är välkomna att under 3 förmiddagar och 2 eftermiddagar följa med oss till Eastern Swedish Schools lokaler, där vi under 3h kommer leka, pyssla, gå på skattjakt, baka pepparkakor, spela spel, hinderbanor och utöva bollsporter med mera.

En songtaew med en medföljande vuxen pedagog, kommer åka och hämta upp barnen vid Pinery Park, Safir Village, Tdv 3/4 och Tdv 1/2. Skjutsen ingår i priset!

(Beroende på elevanmälningar kan det eventuellt bli aktuellt med upphämtning vid Thaihem/ Rampan, men det beror på efterfrågan).

 

Mån, ons, fre (fm):

Ca 08.40 börjar songtaewen åka sin upphämtningsrunda och är då framme på skolan ca 09.00.

Kl 12.00 körs samma songtaewrunda tillbaka (även då sitter en vuxen med till samtliga stopp).

Tis, tors, lör 6/1 (em):

Songtaewen börjar åka ca 12.40 och är framme vid skolan 13.00 och åker hemåt igen vid 16.00.

Exakta hämtnings/avlämningstider kommer senare och vill man hellre köra själv så är det självklart helt ok.

Pris är 600kr/v men 1000kr för båda veckorna, om man bokar det direkt vid anmälan.

Frukt och vatten ingår (även skolskjutsen). Vår ambition är att dela upp barnen i 2 åldersgrupper och självklart kommer vi då också ha 2 ansvariga ledare på plats!

 

Anmälan görs till info@svenskskolabanphe.se där ni skriver barnens namn, ålder, vilken/vilken period ni önskar samt var ni eventuellt tänkt bo under Er vistelse, så får ni sedan tillbaka ett svarsmail med betalningsuppgifter. När det närmar sig kommer vi även skicka ut en mer ingående informationslapp om barnklubbens upplägg, tider m.m.

 

Så om ni har några leksugna barn som vill/behöver aktiveras och träffa andra kompisar från närområdet, samtidigt som ni själva kan läsa en bok på stranden, gå en promenad, träna eller helt enkelt bara vill få möjlighet till lite barnfri tid? Tveka inte att anmäla eller höra av Er!

+46 70 548 7922