Vi erbjuder barnklubbsverksamhet under jullovet!

Förra året arrangerade vi barnklubb på jullovet vilket slog väl ut! Därför kommer vi även i år erbjuda att det under minst 2 veckor, kommer finnas möjlighet till att deltaga på detta.

Alla barn som är fyllda 3år upp till 12år, är välkomna att under förmiddagarna följa med oss till Eastern Swedish Schools lokaler, där vi under 3h kommer leka, pyssla, gå på skattjakt, baka pepparkakor, spela spel, hinderbanor och utöva bollsporter med mera.

En songtaew med en medföljande vuxen pedagog, kommer åka och hämta upp barnen vid Pinery Park, Safir Village, Tdv 3/4 och Tdv 1/2. Skjutsen ingår i priset!

(Beroende på elevanmälningar kan det eventuellt bli aktuellt med upphämtning även åt andra hållet vid Thaihem/ Rampan, men det beror på efterfrågan).

Datum:

22, 23, 24, 25, 26 december som period 1.
27, 28, 29, 30, 31 december som period 2.

Det kan finnas möjlighet att ev även gå 2 – 6:e januari om efterfrågan på den perioden är hög. Skriv önskan om det till oss i ett mail snarast i så fall.

Pris:

Period 1- 600:- inklusive frukt och skjuts
Period 2- 600:- inklusive frukt och skjuts
Båda perioderna 1000:- (om det bokas direkt vid anmälan) inklusive frukt och skjuts

Om man önskar gå enstaka tillfällen så kostar det 150:- (600baht) per gång men då ingår det ingen skjuts.
Enstaka tillfällen ska anmälas senast 2 dagar innan på skoltelefonen 062 – 858 08 53 eller via mail och att man ska hinna fått en svarsbekräftelse att det är ok och finns plats den dagen. Man betalar då direkt till pedagogen på plats.

Tider

Ca 08.40 börjar songtaewen åka sin upphämtningsrunda och är då framme på skolan ca 09.00.

Kl 12.00 körs samma songtaewrunda tillbaka (även då sitter en vuxen med till samtliga stopp).

Exakta hämtnings/avlämningstider kommer senare och vill man hellre köra själv så är det självklart helt ok.

Anmälan görs till info@svenskskolabanphe.se där ni skriver barnens namn, ålder, vilken/vilken period ni önskar samt var ni eventuellt tänkt bo under Er vistelse, så får ni sedan tillbaka ett svarsmail med betalningsuppgifter. När det närmar sig kommer vi även skicka ut en mer ingående informationslapp om barnklubbens upplägg, tider m.m.

Så om ni har några leksugna barn som vill/behöver aktiveras och träffa andra kompisar från närområdet, samtidigt som ni själva kan läsa en bok på stranden, gå en promenad, träna eller helt enkelt bara vill få möjlighet till lite barnfri tid? Tveka inte att anmäla eller höra av Er!

070- 54 87 922 mellan mars-oktober och 062- 858 08 53 under nov-dec.