Det började med att två äventyrslystna entreprenörer med familjer, fastnade för det genuina Thailand, där möjligheten till att leva en dag
i sänder, att hinna reflektera och ha mer tid att umgås med familj och vänner, lockade mer än bara för några veckor.

Redan 2010 började Martin Fredriksson undersöka möjligheterna kring att starta en skola. Han arbetade med projektet själv, fram tills januari
2011, då han och Lars-Eric Uneståhl bestämde sig för att samarbeta för att det skulle finnas en svensk skola för deras barn. Samarbetet pågick
under två läsår, men tyvärr hade Lars-Eric, som mycket populär föreläsare och coach, inte den tid som behövdes för att fortsätta i projektet.

Martin ägde sedan skolan under 8 år och var mycket nöjd över den utveckling skolan gjort under åren som gått. Eftersom Martin numer bor på heltid i Sverige så valde han att sälja fastigheten i förhoppning om att skolverksamheten skulle fortsätta.

Så från läsåret 19/20 ägs och drivs skolan nu av två nya entreprenörer och eldsjälar!

Göran, som har flertalet fastigheter och
bolag runtom i världen, samt äger en hel del hus på Thailand Dream Village 4 
(se mer info under boende eller http://www.tdv4.se), äger skolbyggnaden och verksamheten, medan Marie, som sedan fem år tillbaka funnits som rektor och förskolechef i verksamheten, driver och ansvarar för att skolverksamheten rullar på och sköter det administrativa på plats samt kontakten med föräldrar och hemskolor inför en skolgång hos oss.

Vi erbjuder hög kvalité, både gällande undervisning och pedagoger, med få elever per klassrum (max 12st), vilket också visat sig ge mycket god respons från såväl elever, föräldrar och hemskolor då vi har flertalet återkommande familjer varje år.

Vi hoppas att även ni vågar ge er ut på detta äventyr och vill testa på hur det är hos oss ( även om bara så för 1v) så att ni får uppleva denna härliga atmosfär tillsammans med oss!

Tyvärr kunde vi inte öppna verksamheten 20/21 pga Covid-19 men håller nu på att planera för en fantastisk säsong som startar i januari 2022.

Hoppas vi ses!

/Göran och Marie