Under vårterminen erbjuder vi en After School-verksamhet för de som är födda från 2012 eller äldre. After School kommer ha ett varierat utbud av både fysiska aktiviteter, lekar, dans, drama och pyssel 3 eftermiddagar i veckan.

Hej alla goa, glada och spralliga barn!

Under våren 2018 kommer det för er som har lusten och energi, finnas möjlighet att tillsammans med andra på skolan, stanna kvar och leka, spela och pyssla, 3 eftermiddagar i veckan. Du är även välkommen att delta, även om du inte går på skolan!

Vi ses på måndagar, onsdagar och torsdagar direkt efter skolan, och håller på mellan 14.30- 15.30.

Veckans grundupplägg kommer se ut så här:

Måndagar: olika lekar

Onsdagar: motorik och fysiska aktiviteter, t.ex.hinderbana, 5-kamp, dans och hopprep,.

Torsdag: pyssel och spel i lugnare former.

Någon gång kommer det bli lite överraskande inslag i form av kanske en skattjakt eller annat spännande!

 

Priset per vecka är 400baht (500baht för ej inskrivna skolelever) och anmälning sker via mail 1516ess@gmail.com eller via den kontaktlapp som skickas ut inför skolstart. Det går givetvis att börja även på onsdag eller torsdag men det är ändå samma pris, oavsett vilken dag man väljer att börja. Vår ambition är att kunna erbjuda ”After School” under hela våren men det beror på efterfrågan. Vid minst 7 anmälningar/ vecka, så garanterar vi en ”After School”- verksamhet. Därför är vi tacksamma om ni i god tid anmäler Ert intresse för detta. Betalning görs vecka för vecka, till Marie (rektor på skolan).

(För de som åker skolskjuts, så har föräldrar som bor i samma område/ åt samma håll, tidigare samarbetat och hämtat ca 1 eftermiddag var. Vi hjälper till med att sammankoppla Er och informera om vilka mer som går på After School i ert område).