Anmälan är definitiv först när anmälningsavgiften inkommit. Vi tar emot och godkänner elever i datumordning, så försök att anmäla och betala i så god tid som möjligt för att vara säker på en plats.

När ni skickat in Er anmälan så kommer det ett svar med faktura inom ca 48h.

30% av anmälningsavgiften ska betalas inom 2 veckor och resterande belopp den 30 april om ni ska gå under höstterminen. Vid anmälan efter 30 april så ska hela beloppet betalas inom 2 veckor efter erhållen faktura för skolgång under höstterminen.

För anmälan till vistelse som gäller för vårterminen 2020, ska 30% av avgiften vara betald 2 veckor efter erhållen faktura. Resterande skolavgift ska vara betald senast 30 september. Vid anmälan efter 30 september så ska hela beloppet betalas inom 2 veckor efter erhållen faktura.

Vi brukar få fullt på skolan i januari och februari, och har tyvärr behövt säga nej till elever som önskat gå. Så om din vistelse gäller under dessa månader så är det viktigt att vara tidigt ute för att få plats!

Vid avbokningar minst tre månader innan elevens startdatum återbetalas allt utom första anmälningsavgiften (30%).

När du fyllt i alla uppgifter i anmälningsformuläret och tryckt på “Skicka” så ska du så gott som omgående få ett automatiskt svar som konstaterar att din anmälan kommit fram.

Inom några dagar därefter får du ett e-postbrev med bekräftelse om barnet fått plats på skolan, samt i så fall faktura för betalning av anmälningsavgiften.

Till anmälningsformuläret »