Vi hjälper gärna till att arrangera boendealternativ i den mån ni vill ha hjälp med det. Kontakta oss direkt via mail på easternswedishschool@gmail.com så kan vi genom vårt kontaktnät ta fram några olika alternativ vi anser passar just Er familj, utifrån era önskemål, budget och för den period ni avser vara i området. Om ni tar kontakt själva med kontaktpersonerna nedan, skriv gärna att ni funnit informationen här på vår sida och att ni även ev. har tänkt gå på ESS.

Inför läsåret 19/20 så erhåller ni som “skolfamilj” 5% rabatt på boende i Thailand Dream Village 4. Läs mer om det nedan.

Då vi under högsäsong erbjuder skolskjuts som går från Mae Phim om önskan finns, och även i vissa fall bort till Mae Ramphung (utefter antal anmälningar) så går det egentligen att välja boende var som helst inom den radien och ändå ha möjlighet till skolgång, utan att ni som föräldrar troligtvis behöver köra något fordon.

Flera av våra elever bor i “svenskbyarna” Thailand Dream Village och Safir Village, som ligger strax ovanför Suan Son stranden, (nära skolan). Bor man en längre period så väljer många att bo i Pinery Park som är ett lugnare kvartersområde med pool nere vid stranden med hus i olika storlekar och lite lägre prisnivå.

Maila direkt till en av förmedlarna för att hyra hus i Thailand Dream Village, som är rätta stället för Er om ni är ute efter svensk standard med fler barnfamiljer och “resort”-liknande boende (pool/ restaurang/motionsrum). Ni kan även maila oss på skolan (se mailadress ovan), för mer information om exakta priser/lediga hus av de husägare som vi har lite samarbete medHärliga bilder och lite prisinformation om TDV-husen finner ni här.

Maila Åke Larsson gällande boenden i Safir Village eller läs mer på deras hemsida här.

Vi har också flertalet elever som väljer att bo lite mer vardagslikt i det inhängnade kvartersområdet Pinery Park, som ligger precis vid Suan Son stranden med pool på området. Här kan ni läsa mer om området och husen och då ta kontakt med Pom via denna hemsida.

Maila Håkan Ingelsson som tillhandahåller lite olika boenden i området. Bla på Thailand Dream Village och Pinary Park, samt en enskild villa i Suan Son och området Gol i Ban Phe men även Seabreeze Residence och Seaview Residence i Mae Phim. Läs mer på Rayongs bostads hemsida.

På vägen mot Mae Phim så ligger det flertalet fina boendealternativ som vi också har skolskjuts till. Green Abel som är ett nybyggt lägenhetsområde (condominium), har precis öppnat första condot och är på väg att färdigställa ytterligare två. Läs mer på Greenabels hemsida här eller maila Bertil Häggman för mer information. Vi kan även rekommendera Thaihem, Palm Leaf och Bali Residence längs denna väg. På AlltomThailandsresan finner du lite olika alternativ längs vägen och även på Sun-4u så har du boendeförslag i och runt Mae Phim.

Även Mae Ramphung erbjuder en fin 12km lång strand med mycket fina boendemöjligheter för barnfamiljer! På VIP Chain Resort finns det både lägenheter och villor, med eller utan privat pool. Här finner ni även spa, restaurang, kontor och en svensk representant på plats. Klicka här för att läsa mer, eller hör av Er direkt till Birgitta Wennberg för mer information.