Vi hjälper gärna till att rekommendera boenden i den mån ni vill ha hjälp med det. Kontakta oss via mail i samband med anmälan så tar vi fram några alternativ utifrån era önskemål.

Då vi under högsäsong erbjuder skolskjuts som går från Mae Phim om önskan finns, och även bort till Mae Ramphung (med stopp vid olika boenden/resorter på vägen) så går det egentligen att välja boende var som helst inom den radien och ändå ha möjlighet till skolgång, utan att ni som föräldrar troligtvis behöver köra något fordon.

Flera av våra elever bor i ”svenskbyarna” Thailand Dream Village och Safir Village, som ligger strax ovanför Suan Son stranden, (nära skolan).

Maila Johan Collberg för mer information om lediga hus i Thailand Dream Village eller läs mer på deras hemsida här.

Maila Åke Larsson gällande boenden i Safir Village eller läs mer på deras hemsida här.

Vi har också flertalet elever som väljer att bo lite mer vardagslikt i det inhängnade kvartersområdet Pinery Park, som ligger precis vid Suan Son stranden med pool på området. Här kan ni läsa mer om området och husen och då ta kontakt med Pom via denna hemsida.

På vägen mot Mae Phim så ligger det flertalet fina boendealternativ som vi också har skolskjuts till. Green Abel som är ett nybyggt lägenhetsområde (condominium), har precis öppnat första condot och är på väg att färdigställa ytterligare två. Läs mer på Greenabels hemsida här eller maila Bertil Häggman för mer information. Vi kan även rekommendera Thaihem, Palm Leaf och Bali Residence längs denna väg. På AlltomThailandsresan finner du lite olika alternativ längs vägen och även på Sun-4u så har du boendeförslag i och runt Mae Phim.

Även Mae Ramphung erbjuder en fin 12km lång strand med mycket fina boendemöjligheter för barnfamiljer! På VIP Chain Resort finns det både lägenheter och villor, med eller utan privat pool. Här finner ni även spa, restaurang, kontor och en svensk representant på plats. Klicka här för att läsa mer, eller hör av Er direkt till Birgitta Wennberg för mer information.